Ons Bureau

EVEN VOORSTELLEN…

Bouw Scan Groningen is een jonge organisatie gespecialiseerd in de constructieve veiligheid van gebouwde objecten in de openbare ruimte. Met jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkeling, bouw, beheer & onderhoud. Ons team bestaat uit deskundige constructeurs, brandveiligheidsexperts, bouwkundigen, bouwfysica en onderhoudsspecialisten. Samen zorgen zij voor een compleet en integraal advies waarmee u grip krijgt en houdt op uw vastgoedportefeuille.

Focus op kwaliteit
Veiligheid & kwaliteit zijn onze kerncompetenties. Wij zijn kundig in het vaststellen van de veiligheid van uw gebouw. Daarom is het belangrijk dat onze werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Al onze inspecteurs bezitten daarom het VCA-VOL certificaat.

De kwaliteit van onze dienstverlening is van groot belang voor de continuïteit en ontwikkeling van ons bedrijf. Om de kwaliteit constant te houden voeren we interne audits uit op processen en werkwijzen. Ook voeren we regelmatige klanttevredenheidsonderzoeken uit. Er is altijd ruimte voor verbetering en daar ligt onze focus dan ook. Omdat onze opdrachtgevers daar ook beter van worden.

De experts, ingenieurs en inspecteurs van Bouw Scan Groningen welke de inspecties en metingen uitvoeren hebben allen een bouwkundige opleiding en achtergrond. Daarnaast zijn het specialisten met uitgebreide ervaring op het gebied van constructieve veiligheid, bouwfysica, brandveiligheid en conditiemetingen.

We werken volgens de beoordelingsrichtlijn BRL 5024 (beoordelingsrichtlijn KOMO voor het uitvoeren van bouwkundige vooropnamen) en onze inspectierapporten voldoen aan de voorwaarden welke verzekeraars en belangenorganisaties als het CVW daaraan stellen. Daarnaast werken we bij de conditiemetingen volgens de NEN 2767 en de BOEI norm.